marți, 24 ianuarie 2012

I`m dark and twisty .


" Dark and twisted is not a flaw ; it is a strength ".

Sufar de anxietate , anxietatea mea proprie !


La sfarsitul unei zile sunt anumite lucruri despre care nu te poti abtine sa nu vorbesti . Pe unele nici nu vrem sa le auzim , iar pe altele le spunem doar pentru ca nu putem sa mai pastram tacerea . Unele lucruri inseamna mai mult decat ce spui . Reprezinta ceea ce esti . Altele sunt spuse pentru ca viata nu ti-a dat alta alegere . Unele lucruri le pastrezi pentru tine . Si nu de multe ori , dar acum si apoi , unele lucruri pur si simplu vorbesc de la sine .
Presupuneam ca schimbarile serioase din viata mea se vor intampla lent , pe o perioada lunga de timp . Dar nu e adevarat . Chestiile majore se intampla intr-o clipa.

Viata e frumoasa dar viata e si grea . E grea si complicata . Timpul trece repede asa ca nu-l mai pierdeti cu infantilitati . Nu a murit nimeni de la o inima franta . Si eu am avut-o. Si ce ? Asta e viata . Viata asta grea . Credeti ca asta e cel mai rau lucru care vi se poate intampla ? O INIMA FRANTA ? Gresit . Iubirea vine si trece . Si cand o sa fie iubire adevarata , o sa ramana pentru totdeauna . O inima franta la 11-12 ani !? Serios =)) ? Chiar nu stiu ce sa spun cand va aud , pustoaicelor . Nici nu stiti voi cu ce se mananca iubirea .
Maturizati-va !

Comunicarea. Este primul lucru pe care il invatam cu adevarat in viata. Lucrul amuzant este ca , odata ce crestem si invatam intr-adevar sa vorbim , cu atat o sa ne fie mai greu sa stim ce sa spunem sau cum sa cerem ceea ce avem cu adevarat nevoie.


Credinta . Apare atunci cand nici macar nu te astepti . E ca si cum , intr-o zi realizezi ca basmul in care credeai tu e total altfel de cum il visai . Castelul , ei bine , nici nu e castel . Nu e important acel " fericiti pana la adici batraneti " . E important sa fi fericit acum ! Candva , oamenii o sa te surprinda si s-ar putea chiar sa iti taie respiratia .

Recunostinta . Poate ca nu suntem facuti sa fim mereu bucurosi . Poate ca recunostinta nu are nimic de-a face cu bucuria. Poate a fi recunoscator inseamna sa recunosti ce ai pentru ceea ce este. Apreciind victoriile mici. Suntem recunoscatori pentru lucrurile familiare pe care le cunoastem. Si poate ca suntem recunoscatori pentru lucrurile pe care nu le vom stii niciodata. La sfarsitul zilei, faptul ca avem curajul de a fi inca in picioare este un motiv suficient pentru a sarbatori.

Durerea. Trebuie doar s-o dam afara ,sa speram ca trece singura , sa speram ca ce a cauzat rana o va si vindeca. Nu exista solutii, raspunsuri usore. Doar respirati adanc si asteptati ca aceasta sa dispara. Cele mai multe dureri pot fi gestionate , dar, uneori, durerea apare acolo unde te astepti mai putin. Loveste cu mult sub centura si nu se lasa.Trebuie doar sa lupti pentru ca adevarul este ca se poate depasi si viata intotdeauna poate mai mult. Uneori ne place durerea si suntem ciudati . E singura care e reala si continuam sa ne ranim. De ce ? Pentru ca se simte atat de bine atunci cand durerea dispare .





13 comentarii:

  1. Chestiile majore nu sunt singurele care te schimba, dar pentru ca sunt atat de spontane, consecintele lor sunt cel mai usor de observat. Adevaratele schimbari se produc pe termen lung si sunt observate tarziu dupa ce s-au produs.
    Viata nu este grea daca stii sa o accepti, asa cum nici sa comunici nu este greu daca stii sa intelegi.
    Nu exista fericire eterna sau durere insensibila, pentru toate trebuie sa lucram. Speranta singura nu ajuta la nimic pentru ca stii cum se spune, Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in sac...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da , trebuie sa invatam sa intelegem mai intai , sa judecam inainte de orice . Totusi , tot cred ca viata nu e asa usoara , cu toata intelegerea din lume :-< .

      Ștergere
    2. Poate pentru ca deocamdata ai unele probleme care iti par imposibil de rezolvat. Poate ca nu am cum sa te ajut acum, dar sper sa mai vorbim si sa iti explic unele lucruri, atat cat ma pricep, ca nici eu nu le stiu pe toate :)

      Ștergere
    3. Iti multumesc mult , apreciez . >:D<

      Ștergere
    4. Cu placere, sper sa te si ajut.

      Ștergere
  2. Am cunoscut mai multe persoane care au suferit din iubire, chiar au suferit destul de intens, si oricat demult incercam sa-i moralizez ei tot pe a lor o tineau, acum depinde si de la persoana la persoana, unele se ataseaza foarte mult si o despartire e tragica, altele mai putin si trec mai repede peste o despartire.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai mare dreptate ! mai ales la faza cu dragostea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aud ca nu sunt singura cu aceasta parere :* , multumec !

      Ștergere
  4. Ador "pisicutele" alea din poza :)) ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu <3 . Daca s-ar putea , mi-as lua una neagra ca animal de casa :))

      Ștergere
  5. Scrii atât de frumos.
    Viaţa trebuie trăită aşa cum este ea.Trebuie sa înfruntăm totul.

    RăspundețiȘtergere

Judging people is a fruit of not loving people.